lauantai 6. huhtikuuta 2013

Leikkaa-liimaa numeroita ja lukumääriä

Emppa askartelee mielellään. Hän leikkelee paperia ja liimailee silppua. Ohjatut askartelutyöt eivät kuitenkaan oikein kiinnosta ja saksien käyttö on välillä holtitonta.

Ajatuksenani oli yrittää saada saksimista hallitummaksi ja johdatella Emppaa askartelemaan enemmän ohjeita noudattaen. Luovuudessa ei ole mitään vikaa, mutta ajoittain on hyvä tehdä jotain ohjeiden mukaan. Lisäksi tässä puuhassa tulevat numerot ja lukumäärät tutummaksi. Tässä oli taaperolle puuhaa siksi aikaa kun äiti kävi flamencotunnilla.

Tein tekstinkäsittelyohjelmalla taulukon, jossa on numeroita ja neliöitä, tulostin ja leikkasin suikaleiksi. Värillisen paperin jaoin neljään osaan. Laitoin vielä sakset ja liiman papereiden viereen odottelemaan askartelijaa.Kun Emppa näki tavarat, hän tietysti kysyi, mitä ne ovat ja yhdessä leikkasimme ja liimasimme yhdet numerot ja lukumäärät papereihin malliksi. Sitten olikin minun aika poistua takavasemmalle.

Tällainen näky minua odotti flamencotunnilta palatessa. En huomannut lapsenvahdilta kysyä, mutta ilmeisesti puuha ei ollut kovin pitkään kiinnostanut. Täytyy yrittää uudestaan, kun Empalla on tylsempää seuraa. :)Ja jos joku haluaa, niin minulta saa sähköpostilla tuon taulukon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti