sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Suunnittele tangram-kuvio ja voita lahjakortti

Toukokuun kunniaksi julistamme tangram-aiheisen suunnittelukilpailun, jossa palkintona on 25 euron lahjakortti Minä Itse -verkkokauppaan. Palkinto arvotaan.

Kilpailuun osallistuaksesi tarvitset tangramin. Sen voi tilata täältä, mutta muunkin merkkiset tai vaikka itse paperista tehdyt tangramit käyvät yhtä hyvin.

Seuraavaksi päästät mielikuvituksesi valloilleen ja teet jonkin hienon kuvion tangrammillasi. Ota valokuva tekemästäsi tangram-kuviosta ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@minaitse.fi. Laita viestiin suunnittelijan nimimerkki.

Alla inspiraation lähteeksi minun ja Empan suunnitelmat. Mikäli mielikuvituksesi on jumissa, voit toki käyttää jotakin internetin ihmeellisestä maailmasta löytämääsi mallia. Valokuvan vain täytyy olla itse ottamasi. Ja vaikka kuinka innostuisit tangramilla touhuamaan, sovitaan kuitenkin, että lähetät korkeintaan 5 kuvaa meille. Mitä useamman kuvan lähetät, sitä paremmat ovat voittomahdollisuutesi, sillä jokainen lähetetty kuva toimii arpalippuna. Julkaisemme kuvat parhaista suunnitelmista tässä blogissa ja/tai facebook-sivuillamme. Osallistumisaikaa on lauantaihin 30.5. asti.

Paloauto. Suunnittelijat Jenni ja EmppaLumiukko, jolla on miekka. Suunnittelija Emppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti