sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Luisteluharjoittelua ja olkkarikiekkoa

Kävimme tänään Empan kanssa ensimmäisen kerran harjoittelemassa luistelua. Sunnuntaiaamuisin Hämeenlinnan Hakio-hallissa on yleisöluistelu. Hinta on varsin kohtuullinen, 2 euroa. Kaikilla jäälle menijöillä tulee olla luistimet ja kypärä. Minä otin käyttööni pikkuveljeni vanhat luistimet, omani (joita olen käyttänyt viimeksi yläasteella) kun eivät mahtuneet jalkaan. Emppa sai joululahjaksi luistimet ja eilen ostimme molemmille kypärät. Pyöräilykypärälläkin jäälle olisi saanut mennä, mutta se selvisi minulle vasta tänään. Empalle olisin jokatapauksessa halunnut kypärän, jossa on kasvosuojus, mutta itse olisin voinutkin luistella pyöräilykypärässä.


Talon puolesta oli tarjolla tueksi eräänlaisia kelkkoja sekä juomakoreja. Tarpeeseen tulivat. Tällä ensimmäisellä kerralla Emppa keskittyi pysymään pystyssä tuesta kiinni pitäen samalla kun minä työnsin vauhtia. Vähän Emppa kokeili myös itse vauhdin potkimista. Yleisöluisteluja on joka viikko ja tarkoitus on jatkaa harjoittelua mahdollisimman säännöllisesti. Toivottavasti tämä talvena päästään vielä ulkojäällekin.

Emppa innostui luistelusta niin, että päätti treenata jääkiekkoilua kotonakin. Olohuoneen matto sai toimia kaukalona, teippirulla kiekkona ja lakaisin mailana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti