maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tahdotko tangramin?

Kun Artza nukkui aamupäivän päikkäreitään, teimme me Empan kanssa kuvioita tangramilla. Googlen kuvahausta löytyy hakusanalla tangram vaikka millaisia malleja. Me teimme tänään ihmishahmoja. Emppa ei vielä ihan yksin osaa tehdä kuviota mallista, mutta kun ojensin hänelle palikoita oikein päin käteen, osasi hän useimmat laittaa paikalleen mallin mukaan. Omia kuvioita ei vielä päästy kehittelemään, mutta ehkä sitten joku toinen kerta.Sen verran kivaa tangramin kanssa on touhuta, että haluamme tätä iloa jakaa muillekin. Arvomme siis yhden tangramin Minä Itse- verkkokaupasta. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla blogiin (jätäthän myös sähköpostiosoitteesi) ja Facebookissa. Osallistumalla sekä blogin että FB:n kautta tuplaat mahdollisuutesi voittoon. Osallistumisaikaa on kesäkuun loppuun saakka.

6 kommenttia:

 1. Haluamme ehdottomasti osallistua!
  Riitta ja Emma
  tappis@welho.com

  VastaaPoista
 2. Meillä jo tangram onkin, mutta toinen ei olisi pahitteeksi - on sen verran kiva peli ja käyttäjiä on monta :)! Olin muuten juuri suunnitellut itsekin postausta samasta aiheesta :):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään innolla odottamaan, millaisia kuvioita teillä syntyy. :)

   Poista
 3. Haluamme myös osallistua! :) T:Montessori-ope

  VastaaPoista
 4. mä jo kerran luulin osallistuneeni tähän, mutta kommenttia ei näy. hyvä että tulin tarkistamaan, uus yritys siis :) t.meri

  VastaaPoista