lauantai 21. syyskuuta 2013

Golfpallon uusi elämäSaimme mieheni kanssa viime keväänä lahjaksi golfkurssin. Menimme kurssille intoa puhkuen heti alkukesästä. Olimme pitkästä aikaa ilman lapsia jossakin ja nautimme laatuajasta keskenämme. Kurssin jälkeen olimme molemmat hurahtaneet lajiin. Suunnittelimme, kuinka kävisimme rangella niin, että aina toinen vahtisi lapsia ja toinen saisi keskittyä harjoitteluun. Kentällekin varmasti ehtisimme useamman kerran kesässä, isovanhemmat ja muut kun hoitavat mielellään lapsia.

Ensimmäisellä kerralla rangelle otettiin myös appivanhempani mukaan lapsia katsomaan. Emppa sai heti alkuunsa raivarin, kun tajusi, ettei hän pääsekään golffaamaan, vaan tarkoitus on, että hän katselee, kun äiti ja isä golffaavat. Ei ole ihan hirveän helppoa löydä golfpalloa, kun selän takana isoisänsä sylissä lapsi huutaa ja rimpuilee. Kyllä siinä aika tarkkaan kuuntelee, pääseekö lapsi kuitenkin juoksemaan kohti. Ei voi sanoa, että olisin löynyt huonosti. En edes osunut koko palloon.

Lapset isovanhempineen lähtivät kerholle, jos Emppa vaikka leppyisi jätskillä. Kun huutoa ei enää kuulunut, alkoivat lyönitkin taas pikkuhiljaa paranemaan. Ehdin kai saada yhden onnistuneen lyönnin (tai sitten aika kultaa muistot), kun taas alkoi kuulua huutoa. Tunnistin äänestä Artzan ja lähdin seuraamaan ääntä. Aika pian löytyikin lastenlastaan kanniskeleva anoppini. Ajattelin, että nyt on meidän perheen golfkentällä aiheuttama häiriö jo riittävä ja painuin huutavan lapsen kanssa naisten vessaan imettämään. Yleensä en todellakaan imetä vessassa, sillä en itsekään söisi siellä, mutta nyt tuntui siltä, että on päästävä jonnekin piiloon.

Mieheni kanssa totesimme, että pienet lapset ja golf eivät sovi yhteen. Lasten kanssa voin seuraavan kerran mennä harjoittelemaan ehkä viiden vuoden kuluttua. Vaikka olisi hienoa viettää enemmän aikaa mieheni kanssa kahdestaan, emme kuitenkaan ole valmiita olemaan niin paljon lapsista erossa kuin kohtuullinen harjoittelu vaatisi.

Pallo pudotetaan laatikkoon ...

Artza onneksi keksi golfpallolle käyttöä. Golfpallo on sen verran raskas, että se vierii pitkän pallolaatikon sisällä jopa paremmin kuin pallolaatikon oma pallo. Minulla on golfpalloja paketillinen, enkä varmaan pääse niitä käyttämään ennen kuin ovat hapertuneet käyttökelvottomaksi. Uskallankin luvata kaikille pallolaatikon (pitkän tai tavallisen) ostaneille golfpallon kaupanpäälle. Laittakaa vaikka tilauksen lisätietoihin, että haluatte antaa golfpallolle uuden elämän. :) Tarjous on voimassa niin kauan kuin golfpalloja riittää.
 
... ja otetaan toisesta päästä pois. Sitten uudestaaan ja uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti