tiistai 22. lokakuuta 2013

Äidin haaste

Olen hyvä maantiedossa. Tai siis, viime aikoina olen valitettavasti saanut todeta, että olin. Enää en osaa edes Euroopan valtioita pääkaupunkeineen. Osan syytä vieritän kyllä Neuvostoliiton ja Jugoslavian hajoamiselle, mutta siitäkin taitaa kohta olla parikymmentä vuotta, hmmm...

Nyt päätin nostaa kissan tai varsinaisesti palapelin pöydälle. Laitan siihen ensin kaikki ne maat, jotka osaan ja lisään uuden palan joka toinen päivä. Varmuuden vuoksi nappasin valokuvan valmiista palapelistä, jos tulee ongelmia.

Tässä tavoite:Tästä se lähtee. Nämä palat osasin laittaa paikoilleen ilman apua. Kuvassa näkyy hyvin aukko sivistyksessäni. Tokihan tiedän, että siinä on Romania ja Bulgaria ja Tsekki jne, mutta ihan varmaksi en osannut nimetä mikä on mikä. Nyt kun tämä alku on tehty julkisesti pakko selvitä loppuun asti. Raportoin edistymisestäni.Rehellisyyden nimissä on todettava, että nämäkin palat olisivat jääneet laittamatta paikoilleen, jos en olisi jo poistanut niitä, joita en osannut. Tässä siis Latvia ja Liettua. Puolaakin oli jonkin verran pyöriteltävä, ennen kuin se asettui oikein päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti