perjantai 18. lokakuuta 2013

Blogiyhteistyö

Muutamassa muussakin blogissa on touhuttu Minä Itse -tuotteilla. Käykääpä katsomassa.

Oi Mutsi Mutsi tykästyi erityisesti värilevyihin. Värilevyt, kuten kaikki muutkin Montessori-välineiden aistimateriaalit ovat nyt 20% alennuksessa.

Verskin valtakunnassa testailtiin Fröbelin palloja. Täällä on myös alennuskoodi www.minaitse.fi -verkkokauppaan.

Tänään on kaunis päivä tutustui Fröbelin lahjojen pujottelu- ja nuppitauluun. (Sama juttu oli myös Merin edellisessä blogissa Onnellinen koti). Täältäkin löytyy alennuskoodi.

Keväällä Lasten silmin -blogissa oli hauska vinkki 1-9 helmiketjuille.

Jos sinulla on blogi, jossa haluaisit testata tuotteitamme, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalvelu@minaitse.fi. Eiköhän me jokin yhteistyön muoto keksitä. :)
2 kommenttia:

 1. Hei. Tutustuin oi mutsi mutsi- blogin kautta tuotteisiinne ja sitä kautta teidän sivuillenne. Löytyi paljonkin mukavia juttuja. Mitä ajattelet eläin- nuppipalapeleistä joissa luuranko alla - minkä ikäisille hyviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa luurankopalapeleissä taitaa olla jokin osa niin pieni, että ei voi suositella alle 3-vuotiaalle muutoin kuin aikuisen valvonnassa. Ilman luurankoa löytyy kyllä palapalejä, joissa on vain suuria paloja (esim. perhonen).

   Luulisin, että luurankopalapelit jaksaa kiinnostaa vielä eka-tokaluokkalaista juuri luurangon vuoksi ja piirtolevynä, kuten Sani palapeliä käytti "Lintubongausta"-postauksessaan.

   Poista