keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Päivä portaissaUuden vuoden kunniaksi päätin luopua portaiden lapsiportista.

Kotimme on kolmessa tasossa eli rappusia riittää. Molempien portaiden yläpäässä on kiinteästi asennetut lapsiportit, jotka ovat niin helppokäyttöisiä, että Artzakin osaa ne avata. Porteista on siis nykyisin lähinnä se hyöty, ettei portaisiin putoa vahingossa ja hidastaahan se vähän muutenkin portaisiin menoa.

Olohuoneeseen, ylempien portaiden alapäähän lapsiportti tuli hommattua aikoinaan Empan ollessa konttausiässä. Portin ideana on ollut se, että aikuinen päättää, koska yläkertaan mennään eli pieni lapsi ei pääse ominpäin rappusiin. Siinä hommassa portti on toiminut hyvin. Emppa on tosin välillä päästänyt Artzan rappusiin.

Mutta eihän tuo portti mikään silmäilo ole ja kyllähän se kulkemista vaikeuttaa, varsinkin jos on jotain kannettavaa mukana. Tänä aamuna portti sai luvan mennä varastoon ja Artza sai luvan kulkea portaissa ominpäin. Artza onkin viettänyt vuoden ensimmäisen päivän portaissa: ylös, alas ja välillä puolessa välissä istuen. Ihmeesti koti tuntuu isommalta ja avarammalta, kun portti on poissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti