torstai 13. maaliskuuta 2014

Ulkomailla

Lähdin poikien kanssa oikein ulkomaille Ruotsiin! Viking Linella oli halpa tarjous ja kohteeksi Tukholmassa valittiin Junibacken. Voin tunnustaa, että jonkin verran jännitti ennen reissua kuinka kolmistaan selvitään, mutta hienosti meni. Voi olla, että innostutaan lähetemään uudestaan.

Laivalla kävimme jopa aamupalalla. Olin ottanut mukaan leipää ja mehua, kun ajattelin, etten edes yritä, mutta ihmisiä oli syömässä niin vähän, että selvittiin. Juoksin hakemassa syötävää, ei ollut jonoja ja pojat malttoivat istua pöydässä, kun olin ihan ensimmäiseksi hakenut lautasellisen lättyjä. Ruuhkassa olisin jättänyt suosiolla väliin.



Vikingin bussilla pääsi suoraan Junibackenin luona olevalle bussipysäkille. Bussi sinne ja takaisin maksoi 8 € laivan infossa. Junibacken oli pojille juuri sopiva kohde. Paljon satukirjoista tuttuja juttuja tutkittavana. Paikka oli sellainen, ettei huolettanut, vaikkeivat pojat koko aikaa olletkaan ihan silmien alla. Junibackenin sivuilla luki, että 1,5 - 2 tuntia on sopiva aika kohteeseen. Meillä meni reilu kolme ja enemmänkin olisi saatu kulumaan.
Tässä Viirun ja Pesosen talo.



Tarkoitus oli syödä lihapullia Junibackenilla. Käytännössä meni niin, että pojat malttoivat syödä melkein puolet suklaajäätelöistään ennenkuin juoksivat takaisin Pepin taloon. Pois lähteissä otettiin sitten puiston nakkikioskilta nakkisämpylät.



Laivalla vielä pyörittiin pallomeressä.



Kuvat ovat mitä ovat, eivät pojat oikein malleina ehtineet seisoskella. Kotiin tultiin väsyneinä ja hyvin tyytyväisinä.

Terveisiä näin blogin välityksellä poikien laivakaverille!

2 kommenttia:

  1. Oi, Junibacken on ihana! Varsinkin se "tarinajuna"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarinajuna oli tosiaan mahtava. Tuntuu vaan, että unohdin suurimmanosan, kun koko ajan tuli uusia ihmeellisiä maisemia eteen.

      Poista